donderdag , 7 december 2023
Plattenborgstraat 42

Huis van de week: Plattenborgstraat 42

We hebben opnieuw een Huis van de Week. Deze keer is het de Plattenborgstraat 42 in Stadshagen. Vraagprijs: 255.000 k.k. Kijk hier voor meer informatie.

Royale eindwoning (bouwjr. 2010), keurig afgewerkt en onderhouden, gelegen in de kindvriendelijke wijk “Werkerhoven” in Stadshagen. Nabij de Milligerplas met recreatievoorzieningen en centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen en diverse voorzieningen, waaronder winkels en scholen.

De tuingerichte woonkamer heeft mooie raampartijen en openslaande deuren naar de achtertuin.
Van de 5 royale slaapkamers zijn er 2 over de volle breedte. Zowel de begane grond als ook de verdiepingen, zijn licht en ruim bemeten. De keuken aan de voorzijde is in een hoekopstelling, wit van kleur met een zwart aanrechtblad en voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is in 2016 verbouwd/vergroot en voorzien van bad, douche, 2e toilet, design radiator en een geluidsinstallatie.

Plattenborgstraat 42 Plattenborgstraat 42

INDELING:
Begane grond: Hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang. Royale, lichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde de mooie keuken met inbouwapparatuur.

1e VERDIEPING: Overloop, 3 royale, lichte slaapkamers; fraaie badkamer met zelfs een geluidsinstallatie.

2e verdieping: Overloop, 2 grote slaapkamers waarvan 1 over de volle breedte en extra bergruimte. Aan de achterzijde is een extra brede dakkapel geplaatst. Tevens is er nog een vliering aanwezig.

Kijk hier voor meer informatie bij House2Day Makelaars

Plattenborgstraat 42