zaterdag , 2 december 2023

IKEA Zwolle begint met aanbiedingen op openingsdag

ikea_aanbiedingenIKEA Zwolle opent op 18 februari om 10.00 uur eindelijk haar deuren. Op de dag van de opening begint de winkelreus met eenmalige aanbiedingen voor de inwoners van de stad.

De aanbiedingen gelden alleen in de winkel, zo lang de voorraad strekt. En: maximaal 4 stuks per persoon. De nieuwste IKEA-winkel van Nederland is, op de inrichting en enkele details na, inmiddels zo goed als klaar. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven tijdens het winkelen. Als alternatief voor de speelruimte Småland komen er op nagenoeg alle afdelingen eigentijdse speelactiviteiten voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen.

Speurtocht
Naast de openingsaanbiedingen, hapjes en drankjes organiseert IKEA in de eerste week (18 t/m 22 februari) ook allerlei activiteiten. Er zijn bijvoorbeeld inspiratieworkshops op het gebied van het inrichten van je huis en duurzaamheid. Kinderen kunnen een speurtocht doen en muffins versieren. Iedereen die samen met een vriend of vriendin als Zweed verkleed komt, maakt bovendien kans op een cadeaupas t.w.v. 100 euro.

Kijk hier voor de aanbiedingen.