Jan Nabers moet lijsttrekker CDA Zwolle worden

CDA Zwolle hoopt op haar Algemene Ledenvergadering op 20 juni Jan Nabers als nieuwe lijsstrekker te kunnen presenteren. Ook de invulling van de topnegen van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 hoopt de partij dan met haar leden vast te stellen.

Volgens de kandidaatstellingscommissie en het bestuur van CDA Zwolle is Nabers (50) een ideale kandidaat gezicht te geven aan de partij. Bestuursvoorzitter Roland Kortenhorst: ‘Jan is een betrokken Zwollenaar en al jaren lid van CDA Zwolle. Daarnaast heeft hij managementervaring op diverse maatschappelijke en economische gebieden, waaronder bij Nederlandse Spoorwegen, Gemeente Zwolle en Isala. Momenteel is hij zelfstandig ondernemer. Ook in het culturele, kerkelijke en sportieve verenigingsleven is hij zeer actief. Voor ons is hij een prachtige lijsttrekker en krachtige voorzitter van de nieuwe fractie.’

De leden van CDA Zwolle mogen op 20 juni in het PEC-stadion hun fiat geven aan zowel de lijsttrekker als de gehele topnegen van de lijst. De invulling van de staartlijst vindt plaats in het najaar. De vorige gemeenteraadsverkiezingen van 2014 verloor CDA Zwolle drie van de zes zetels en haar plek in de coalitie.

Back to top button