woensdag , 28 februari 2024
GGD

Jongeren kunnen gratis testen op HIV in Zwolle

Op maandag 1 december organiseren GGD IJsselland en het HIV-behandelcentrum van Isala weer een Laat je testen-dag. Dit jaar richten de organisaties zich op twee groepen mensen: jongeren tot 25 jaar en mannen die seks hebben met mannen.

Behoor je tot een van deze twee groepen, dan kun je je gratis en anoniem laten testen op soa en/of HIV. GGD en Isala organiseren deze dag in het kader van Wereld Aids Dag. De Laat je testen-dag is op maandag 1 december van 13:00 – 20:00 uur bij GGD IJsselland aan de Zeven Alleetjes 1 in Zwolle en is alleen voor:

– Jongeren tot 25 jaar
– Mannen die seks hebben met mannen

Verpleegkundigen van de GGD en verpleegkundig specialisten van Isala verzorgen de consulten en bepalen per persoon welke test (soa en/of hiv) nodig is. Testen kan gratis en anoniem en voor deze dag is een afspraak maken niet nodig.

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen over de Laat je testen dag kun je bellen met team Seksuele gezondheid van GGD IJsselland: 038 – 428 16 00 of het HIV-behandelcentrum van Isala: 038 – 424 44 79. Of kijk op de website van de GGD www.ggdijsselland.nl/Seksuele-gezondheid of Isala www.isala.nl/hiv.