Jonnie en Thérèse Boer bieden culinaire dinerbox aan

Jonnie & Thérèse Boer van restaurant De Librije zijn een samenwerking aangegaan met Maaltijdservice Uitgekookt. Een culinaire dinerbox met Jonnie’s gerechten, Thérèses wijn en de service van Uitgekookt. Geen dure rekening, maar betaalbaar voor bijna elke Nederlander. De box kost 69 euro.

Volgens sterrenchef Jonnie Boer zorgt de kwaliteit van de gerechten in deze box voor een smaaksensatie. ‘Pure ingrediënten, spannende specerijen en bijzondere smaakcombinaties’, zitten er in deze dinerbox. ‘Perfect om op een koude decemberavond met z’n tweeën van te genieten. Zeker in dit tijdperk waarin de restaurants helaas gesloten zijn.’

Passie voor koken
Eigenaar van Uitgekookt Johan van Marle deelt de passie voor koken met Boer. ‘We merkten in het zoekgedrag van consumenten dat er een grote behoefte was aan exclusieve maaltijden voor in de decembermaand. Hier zijn we samen met Jonnie & Thérèse Boer op ingesprongen.’

Proeverij voor twee personen
Een paar keer per jaar kookt Jonnie, thuis in eigen keuken, de ‘Zwolse stooftafel’ voor familie en vrienden. Deze stooftafel zit nu in de dinerbox. Een proeverij voor twee personen, bestaande uit 14 items inclusief wijn van Thérèse en een dessert van het seizoen. Typisch Hollandse wintergerechten met een avontuurlijke twist, waaronder buikspek met 5-spice, Zwolsche stoof en bitterzoete sambalspruiten.

Bestellen via Uitgekookt.nl
De dinerbox is exclusief verkrijgbaar in de maand december via Uitgekookt.nl: www.uitgekookt.nl/dinerbox en kost €69 per box. De box wordt geleverd op donderdag of vrijdag en is drie dagen houdbaar in de koelkast. De helft van de gerechtjes dienen te worden verwarmd in de oven.

Back to top button