Kameroperahuis houdt uitverkoop

Kameroperahuis bestaat 10 jaar en heeft in al die jaren een hoop spullen verzameld. Per 1 januari heeft de organisatie een nieuw onderkomen gevonden in Theater De Spiegel. Omdat niet alle kostuums, decorstukken en rekwisieten mee kunnen naar de nieuwe locatie, organiseert Kameroperahuis een opruimingsverkoop in R10 op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart.

Geïnteresseerden kunnen op deze dagen langskomen om een kijkje te nemen en eventueel iets aan te schaffen voor een klein prijsje. De opbrengsten komen ten goede aan de derde editie van SPRUIT, een exclusieve theaterroute op locatie.

Decorstukken
Op vrijdag 17 maart van 15.00 – 20.00 uur en op zaterdag 18 maart van 11.00 – 15.00 uur organiseert Kameroperahuis in de repetitiezaal van de oude locatie R10 (Rieteweg 10, Zwolle) een opruimingsverkoop. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen tussen de oude decorstukken, kostuums en rekwisieten. De rugzak uit ‘Ik vertrek’ of de mantels uit ‘It takes four’ gaan allemaal in de verkoop. Ook de tafel waaraan de meeste producties zijn ontstaan wordt verkocht en drie grote spiegels.

Kantoormeubels
Diverse kantoormeubels zijn door de verhuizing overbodig geworden en gaan ook in de verkoop. Onder andere een grote vergadertafel, stoelen, lampen en archiefkasten. Geïnteresseerden kunnen na betaling de spullen direct meenemen. Er kan alleen contant betaald worden en alle opbrengsten komen ten goede aan de derde editie van SPRUIT in 2018.

Over Kameroperahuis
Kameroperahuis is een productiehuis met wervelend muziektheater van jonge makers. Met de voorstellingen staat Kameroperahuis in theaters, op festivals en op bijzondere locaties. Kameroperahuis begeleidt jonge professionele schrijvers, componisten, regisseurs, zangers, musici en vormgevers. Zij krijgen de kans om verrassende voorstellingen te maken en muziektheater in te zetten voor bedrijven, onderwijs en maatschappelijke projecten.

Back to top button