Kameroperahuis zoekt vrijwilligers voor Stadsfestival

Kameroperahuis zoekt vrijwilligers die het team komen versterken tijdens het Stadsfestival Zwolle van donderdag 31 augustus t/m zaterdag 2 september. Kameroperahuis is op zoek naar publieksbegeleiders, kaartcontroleurs en mensen voor in het promoteam. In ruil daarvoor krijgen de vrijwilligers een vrijwilligersvergoeding van maximaal €40,- per dag, gratis toegang tot de voorstelling Before I Die en eten en drinken tijdens de dienst.

Aanmelden als vrijwilliger kan door een email te sturen naar publiciteit@kameroperahuis.nl o.v.v. vrijwilliger tijdens het Stadsfestival. Donderdag 24 augustus wordt een vrijwilligersbijeenkomst georganiseerd waar meer informatie wordt gegeven over de verschillende functies.

Over Kameroperahuis
Kameroperahuis is een productiehuis voor muziektheater in Zwolle. Kameroperahuis helpt jonge muziektheatermakers binnen een talentontwikkelingstraject hun artistieke signatuur verder te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en om plannen te bedenken binnen én buiten de culturele sector. Op het Stadsfestival Zwolle is Kameroperahuis te zien met de bijzondere en hartstochtelijke muziektheaterproductie Before I Die.

Back to top button