Kermis in Zwolle wordt geopend met ‘Bommetje’

Zwolle is van vrijdag 11 augustus tot en met zondag 20 augustus 2017 het decor voor de Zomerkermis. De officiƫle opening vindt plaats op vrijdag 11 augustus op het Rodetorenplein door burgemeester Henk Jan Meijer.

Het programma begint om 15.00 uur met een spetterende Blobjump onder leiding van Ron Boszhard, bekend van de AVRO/TROS hit Bommetje XL en Z@ppSport. Burgemeester Henk Jan Meijer zal het startsein geven voor de eerste spectaculaire sprong vanaf de brug bij het Rodetorenplein.

Deelnemen
Deelnemen aan deze unieke belevenis kan door u hier in te schrijven. Er kan slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen (maximaal 30 personen). Daarnaast zijn er mooie prijzen voor de meest originele sprongen. De voorwaarden voor deelname aan de Blobjump zijn te vinden op www.zwolle.nl/zomerkermis. Zo mag u bijvoorbeeld niet zwaarder zijn dan 100 kilo.

Blobjump
Blobjump is een vrolijke mix van een opblaasbare attractie en een trampoline op het water. Nabij de brug bij het Rodetorenplein komt een immens luchtkussen te liggen. Hierop gaat u liggen. Vervolgens wordt u gelanceerd door twee springers van de Blobjump, die vanaf de brug op datzelfde kussen springen. Het gaat er uiteindelijk om hoe ludiek mogelijk er wordt gesprongen. Het is een sportief en vooral ook hilarisch moment.

Back to top button