zaterdag , 2 december 2023

Kerstdiner voor ouderen

Woensdag 23 december zet Resto VanHarte Zwolle haar deuren open voor meer dan 150 ouderen uit Zwolle. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds is er dan een bijzonder kerstdiner om elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen.

De kerstdagen staan voor de deur. Veel mensen brengen deze dagen door in gezelschap van vrienden en familie. Maar de kerstperiode is ook een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Dat kan dus op woensdag 23 december in wijkcentrum De Enk aan het Assendorperplein. Het wordt een geheel verzorgd viergangendiner met life muziek van het smartlappenkoor Zwolle. De inloop van het diner is om 17:30, het diner start om 18:00. Kosten bedragen € 8,- p.p., wanneer u een minimum inkomen heeft betaald u slechts € 5,-

U kunt reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (10 ct/min).of het Nationaal Ouderen Fonds Zwolle 06-28684471 tussen 09.00 en 15.00 uur.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is een restaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit Zwolle en omstreken. Regelmatig schuift er een professional aan, zoals de wijkagent, en geven organisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Dankzij hun hulp en de steun van bedrijven en de overheid kan Resto VanHarte jaarlijks meer dan 120.000 maaltijden op tafel zetten.