Kinderkledingwinkel NAME IT opent in Zwolle (en geeft cadeaus weg)

Het is bijna zo ver! Kinderkledingwinkel NAME IT geeft een weekend lang een feestje en jij bent uitgenodigd. De splinternieuwe winkel opent op donderdag 24 maart haar deuren in Zwolle aan de Diezerstraat 20. Maak je agenda leeg, want wie weet scoor jij je nieuwe outfit met korting!

Bij NAME IT vind je leuke, betaalbare mode voor kinderen, up-to-date met de huidige modetrends. Van de leukste kleding tot hippe accessoires. De designers van de kledingwinkel laten zich inspireren door kinderen van 0 tot 12 jaar oud en dat maakt NAME IT hét merk voor kinderen in Zwolle.

Gratis jeans
De opening van de nieuwe winkel in Zwolle belooft een groot, meerdaags feest te worden. Als je er vroeg bij bent, dan profiteer je van hele leuke acties. Zo krijg je op donderdag een goed gevulde goodiebag als je één van de eerste 25 klanten bent. Op vrijdag krijgen de eerste 10 klanten 50% korting op de gehele aankoop. Op zaterdag krijg je zelfs een jeans gratis als je één van de eerste 25 klanten bent. Vroeg uit de veren dus!

Win, win, win
Daarnaast kun je deelnemen aan allerlei activiteiten. Ga bijvoorbeeld op de foto met mascotte Louie of grijp je kans bij de grijpmachine en win superleuke cadeautjes. Laat je verrassen door onze goochelaar die de tofste goocheltrucs aan jou laat zien. Het wordt een onvergetelijk spektakel! Kom naar NAME IT Zwolle en win!

Back to top button