Kleurrijkste winkeltje van Zwolle staat te koop

Voor wie nog een keer een andere carrière wenst, dit is het moment om in te stappen. Kunst & Klieder aan de Sassenstraat staat te koop. De eigenaresse Ellen hoopt dat het pareltje van Zwolle na 17 jaar voortgezet kan worden.

‘Bijna 10 jaar lang heb ik mogen genieten van mijn mooie winkel. Toch wil ik nog 1 keer op zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn leven. Tevens zou het fijn zijn als dit pareltje blijft voort bestaan. Daarom ben ik op zoek naar iemand die dit voort kan zetten’, schrijft Ellen op Facebook.

‘Het assortiment van de winkel is zeer divers. De combinatie van bekende merken en speciale producten maakt de winkel uniek. In al die jaren heeft de winkel in Zwolle als omgeving een naamsbekendheid en een klantenbestand opgebouwd.’

Wie interesse heeft kan Ellen een mail sturen: ellen@kunstenklieder.com

Back to top button