Komt er opnieuw een ‘knip’ in Stadshagen?

Na een informatieavond voor bewoners over de aanpassingen aan de rotonde bij de Eli Heimanslaan is onzekerheid gekomen, omdat een van de oplossingen een nieuwe ‘knip’ in de wijk Stadshagen zou zijn. De fractie van de VVD wil opheldering van Swollwacht-wethouder William Dogger.

Op 14 september heeft een informatieavond plaatsgevonden voor omwonenden en gebruikers van de rotonde in Stadshagen. ‘We zijn blij dat deze avond heeft plaatsgevonden, omdat de buurt tot op heden onvoldoende betrokken is bij de plannen’, zegt VVD-raadslid Jeroen Doornbos. ‘Deze informatieavond stond helaas niet op de raadsagenda, noch hebben wij een uitnodiging ontvangen. Wij hebben onze informatie daarom moeten verkrijgen middels een artikel op de website van StadshagenNieuws: Levert de bypass een verkeersknip op? Voor onze fractie is een knip in (delen van) Stadshagen onwenselijk.’

De fractie van de VVD wil uitleg van de wethouder of er opnieuw een knip komt in de wijk Stadshagen die de delen Breezicht en Breecamp van elkaar scheiden.

Back to top button