Koning opent mega-centrum van wehkamp

Vandaag heeft Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander het nieuwe distributiecentrum van webwinkel wehkamp in Zwolle geopend.

Het nieuwe centrum is het grootste geautomatiseerde e-commerce distributiecentrum ter wereld. Met het nieuwe centrum is wehkamp in staat haar service aan de klant op tal van manieren verder te verbeteren. Klanten krijgen vanaf dit najaar hun pakketje nog dezelfde dag op iedere gewenste locatie in Nederland geleverd. Binnen 30 minuten na plaatsing van een bestelling staat een pakketje klaar voor verzending.

Same day delivery
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander kreeg als eerste officiële gast een rondleiding door het nieuwe distributiecentrum van CEO Gert van de Weerdhof van wehkamp. Het nieuwe distributiecentrum is voorzien van de nieuwste technieken. Hierdoor zal het bestellen van artikelen beter, sneller, en nauwkeuriger verlopen. CVan de Weerdhof: “Same day delivery’ is één van de belangrijkste verbeteringen die we aan al onze klanten gaan aanbieden. Daarnaast gaat de afhandeling van retourzendingen sneller en makkelijker. Door de nieuwste automatisering in het distributiecentrum kunnen we onze klanten een state-of-the-art service aanbieden en is de kans op fouten tot bijna nul gereduceerd.’

Opening Wehkamp Zwolle

Back to top button