KRACHT on Tour naar Zwolle om vrouwen te helpen

Zwolle is de volgende uitvalsbasis voor de beweging KRACHT on Tour, die aandacht wil geven voor de kracht en de talenten van vrouwen. Tijdens het vorige evenement (in Eindhoven) was koningin Máxima ook aanwezig.

Twee jaar lang bezoekt minister Jet Bussemaker zes regio’s om afspraken te maken over een betere financiële positie van vrouwen. Dat is Kracht on Tour.

Waarom KRACHT on Tour?
Omdat er volgens de organisatie meer aandacht moet komen voor de kracht en de talenten van vrouwen. ‘Meer vrouwen moeten gestimuleerd worden om hun talenten te ontdekken, te benutten en te verzilveren. Want dat betekent dat zij meer keuzevrijheid hebben, zelfstandiger zijn en een sterkere positie in de maatschappij’, aldus KRACHT on Tour.

Zwolle
Op maandag 29 september komt KRACHT on Tour naar Zwolle. De bijeenkomst heeft als thema ‘investeer in jezelf’. De organisatie wil vrouwen, jong, oud, parttime werkend en niet werkend, helpen om talent nog beter in te zetten en daarmee financieel zelfstandiger te worden. De toegang in het IJsseldelta Center Zwolle is gratis. Meer informatie hier.

Back to top button