Landstede trekt zich terug uit volleybal in Zwolle

Landstede beëindigt na veertien jaar, aan het einde van het seizoen 2015-2016, het partnerschap met Landstede Volleybal. Daardoor gaat de stichting Topsportteams Zwolle met ingang van het seizoen 2016-2017 verder zonder volleybalteam.

Landstede blijft sportpartner van Landstede Basketbal. De afgelopen vier jaar won Landstede Volleybal drie landstitels, drie nationale bekers en drie supercups. Het bestuur van Stichting Topsportteams Zwolle heeft de stafleden, spelers, fans, vrijwilligers en relaties vandaag geïnformeerd. Bij alle betrokkenen is het nieuws hard aangekomen.

 

Landstede kijkt met trots terug op ruim veertien seizoenen partnerschap met Landstede Volleybal waarin de grote prijzen werden gepakt, schrijft ze in een persbericht. De onderwijsorganisatie heeft er bewust voor gekozen om het bestuur van de Stichting Topsportteams Zwolle nu al te informeren, zodat alle betrokkenen zich tijdig kunnen voorbereiden op de nieuw ontstane situatie. De spelers, fans, vrijwilligers en relaties zijn vandaag geïnformeerd.

Back to top button