Las Rosas pakt uit met Koningsdag- en nacht in Zwolle

In samenwerking met de Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) heeft Las Rosas enorm uitgepakt op Koningsnacht- en dag (26 en 27 april) om de mensen gezellig naar de prachtige binnenstad van Zwolle te laten komen.

Dance met grote namen op Koningsnacht, en op Koningsdag een ’80’s 90’s till now feest’, met live bands en DJ’s. In de middag is er op 27 april ook nog een kinderplein. Om 22.00 uur uur kunnen bezoekers genieten van een gigantische vuurwerkshow. 

Kingsnight Legends of Dance The Royal Edition
Enkel artiesten die naam en faam hebben in de wereld van Dance komen naar Zwolle. Geen eendagsvliegen maar diegenen die al een poos meelopen en grote hits hebben gehad en er nog steeds toe doen.

Met niemand minder dan Gregor Salto worden de bezoekers de oranje gekleurde avond ingeknald. Vervolgens zal de internationaal bekende DJ Sydney Samson het plein los laten gaan, waarna er wordt afgesloten met niemand minder dan Funkerman. De dresscode is Orange with a twist, dus doe je mooiste outfit aan.

Koningsdag Festival 80’s 90’s till now + kidsfest 
Het gaafste – 80’s 90’s till now-feest van Nederland. We beginnen met de formatie THAT’S WHAT SHE SAID, een spetterende live band uit de omgeving. Vervolgens zal Boudewijn Koops zich voegen en zal DE GROTE KARAOKE SHOW het plein op z’n kop zetten. Daarna gaan we ons klaar te maken voor BOOMERANG!! een 8 koppige formatie met zangers, zangeressen, blazers en een rapper/DJ. Als afsluiter van Boomerang zal De HESZ een spetterende VUURWERKSHOW verzorgen op het water. Daarna gaan we afsluiten met de FREESTYLE MANIACS die een speciale Dj set van 90’s till now zullen draaien. Overdag hebben we nog een KIDSFEST met diverse attracties op de parkeer plaats Rodetorenplein. Kom met de hele familie of alleen maar vrienden en vriendinnen… 

Je bent in ieder geval meer dan welkom in de Zwolse binnenstad met koningsdag en nacht.

Back to top button