Librije komt met nieuw managementboek

Jonnie en Thérèse Boer van De Librije brengen op 15 november een nieuw managementboek op de markt: BOERENWIJSHEDEN. De lessen die daaruit geleerd worden zijn onmisbaar voor iedereen die het maximale uit zijn bedrijf en zichzelf wil halen.

Je bent zo goed als je laatste gerecht en de beleving die je neerzet. Hoe zorgt het echtpaar Boer dat De Librije ondanks het arbeidsintensieve en foutgevoelige bedrijfsproces een ‘uitzonderlijke keuken’ blijft ‘die een reis waard is’, zoals de Michelingids het zo mooi formuleert?

Om hierop antwoord te krijgen, wordt een origineel boekje opengedaan: de lezer krijgt een zevengangenmenu voorgeschoteld, waarbij elke smaak symbool staat voor een bepaalde leiderschapskwaliteit. Alle smaken komen aan bod en zorgen voor wijze en vooral praktische managementlessen die iedereen aanspreken: verrassend, smaakvol en soms confronterend.

In BOERENWIJSHEDEN wordt de bedrijfsstructuur en -cultuur van De Librije ontleed en antwoord gegeven op tal van andere vragen die de onderneming betreffen. BOERENWIJSHEDEN is onmisbare literatuur voor iedereen die het maximale uit zijn bedrijf en zichzelf wil halen en van bijzonder eten houdt.

U kunt het boek HIER alvast bestellen.

Back to top button