Librije serveert aspergesoep voor koning en koningin

De Librije zal tijdens Koningsdag een Raalter aspergesoep bereiden voor de koninklijke familie. Tijdens de Grande Parade zullen verschillende restaurants uit de regio een gerecht serveren.

‘We gaan een heel mooi Raalter aspergesoepje serveren aan de koninklijke familie en de overige genodigden. De rest blijft een verrassing’, aldus Thérèse Boer. Aan de hand van vier thema’s: kunststof, water & handel, recreatie en streekproducten, worden tijdens de parade letterlijk en figuurlijk de resultaten van de eeuwenlange regionale samenwerking, inzet en innovatie gepresenteerd.

Ook voor de bezoekers is er volop gelegenheid om de culinaire waarde van de regio te onderzoeken. Van 14.00u tot 21.00u zijn alle gasten van Koningsdag welkom op het Koningsplein bij de Oude Vismarkt. De tijdens de Grote Parade gepresenteerde producten uit de Regio Zwolle komen terug op het vuur van de foodtrucks tijdens dit Culinair Festival, met als primeur de unieke, speciaal voor Chefs (R)Evolution gebouwde ‘Jimmms Foodtrekker’ van De Librije.

Back to top button