Loslopende hond op A28 bij Zwolle

Hulpdiensten en de Dierenambulance hebben vandaag een hond van de A28 moeten halen. De Jack Russell werd overgebracht naar een dierenarts, waar hij na controle via een open deur wist te ontsnappen.

Op vrijdagochtend kregen de hulpdiensten een melding van een loslopende hond op de A28, bij de afslag van de Lichtmis. Ter plaatse lukte het niet om het dier te vangen, ondanks dat de maximum snelheid op de snelweg al was aangepast naar 50 km/u.  Uiteindelijk is de hond de snelweg afgerend en heeft een vrijwilliger van de Dierenambulance het dier daar kunnen vangen.

Stadsdierenarts Zwolle
De hond is meegenomen naar de Stadsdierenarts Zwolle voor controle. De dierenarts heeft de hond gecontroleerd en het beestje mankeerde gelukkig niks. Helaas was de hond de dierenarts te slim af en ontsnapte uit de kliniek via een openstaande deur. Na ongeveer 20 minuten kreeg werd de Jack Russell gevangen.

Wie herkent de Jack Russell?
De hond is in de Dierenambulance gezet en overgebracht naar het Dierenasiel Zwolle in afwachting van zijn baasje. Wie herkent deze zwart/witte Jack Russel? Neem dan contact op met het Dierenasiel tijdens openingstijden.

Back to top button