zaterdag , 2 december 2023
De Vlieger 3 aan de Ingelandhof in Stadshagen.

Man lokt kinderen in Stadshagen naar auto om ‘filmpje’ te kijken

Ouders in Stadshagen hebben elkaar gewaarschuwd voor een man die kinderen naar zijn auto lokt om filmpjes te bekijken. De melding kwam in de buurtapp Nextdoor.

‘Zojuist waren mijn dochters aan het spelen in de speeltuin van basisschool De Vlieger 3. Er kwam een auto staan die heel lang bleef kijken hoe zij schommelden. De man in de auto vroeg mijn jongste dochter of ze wilde komen kijken naar een filmpje. Gelukkig heeft ze dit niet gedaan en is ze naar huis gekomen om dit te vertellen’, zegt een van de ouders die het voorval ook aan de politie heeft doorgegeven.

Eerder was er in Stadshagen – in Breecamp – al onrust over een man in een babyblauwe auto meisjes probeerde te lokken. Een 7-jarig meisje werd lastiggevallen door een man die haar geld bood zodat ze met hem mee zou gaan. De man zou dat al meerder malen hebben geprobeerd.

Inmiddels meldt de politie dat ze de laatste twee weken zes meldingen heeft binnen gekregen naar onwenselijk gedrag richting jonge meisjes in zowel Stadshagen als Holtenbroek. Ze onderzoekt de zaak. Lees hier verder.