Man mishandelt vrouw na ongeluk met hondje, dochters kijken toe

De politie in Zwolle is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie op de Wipstrikkerallee. Daar mishandelde een man vanmiddag (zaterdag) een automobiliste, nadat een hondje onder de auto was gekomen.

De bestuurster reed over de Wipstrikkerallee en wilde rechtsaf de Hanekamp in rijden. Zij zag een man samen met een meisje en een klein bruin hondje (vermoedelijk een poedel) lopen richting de oversteekplaats voor voetgangers. De bestuurster dacht hier nog voorlangs te kunnen rijden, ook omdat er nog een middengeleider in de weg aanwezig is. Omdat het hondje niet was aangelijnd rende deze de weg over en kwam hierbij onder/tegen de auto van de bestuurster aan.

De man wilde verhaal halen bij de bestuurster die haar auto even iets verderop veilig had geparkeerd. De man kwam naar de bestuurster toegerend en gaf haar vervolgens een vuistslag in het gezicht. Hierdoor werd bestuurster slachtoffer van mishandeling, zij had ernstig letsel in haar gezicht. 

Omdat het slachtoffer ook een dochtertje in haar auto had zitten die van deze mishandeling getuige is geweest, wil de politie in contact komen met getuigen.

Signalement van de man:

  • ongeveer 25 jaar oud.
  • Droeg sportbroekje en slippers

Bij deze man was een jong meisje met lang haar. Het hondje heeft waarschijnlijk dusdanig letsel dat het medische hulp nodig heeft
Getuigen kunnen bellen met 112 of 0900-8844.

Back to top button