Mannen opgepakt voor autokraken bij Van der Valk

Van der Valk ZwolleDe politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 22 november twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van twee autokraken op de parkeerplaats van het Van der Valk-hotel aan de Nieuwleusenerdijk in Zwolle.

Op beveiligingsbeelden werd gezien dat de mannen zich rond 03.30 uur verdacht ophielden op het terrein, waarna direct de politie werd gewaarschuwd. De mannen, 21 en 18 jaar oud en afkomstig uit Utrecht, werden staande gehouden door de politie vlakbij het hotel.

Op de parkeerplaats werden twee auto’s met ingeslagen ramen gevonden. Tussen het hotel en de plek waar de auto van de verdachten is staande gehouden zijn door een passant twee tassen aangetroffen, vermoedelijk uit het raam gegooid door de verdachten toen ze de politie zagen. De tassen, de auto van de verdachten en diverse spullen die in hun auto lagen zijn in beslag genomen en de verdachten zijn aangehouden en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen ze op.

Back to top button