Meppelerstraatweg nóg langer afgesloten

De werkzaamheden aan de Meppelerstraatweg duren twee weken langer dan gepland. Dit betekent dat de aanleg van het dubbelzijdig fietspad op 9 december a.s. klaar is, en niet eind november zoals aanvankelijk gecommuniceerd door de gemeente.

Reden voor de vertraging is dat tijdens de werkzaamheden aan de weg meer oude rioleringsbuizen in de grond zijn aangetroffen dan vooraf voorzien. Deze buizen heeft de gemeente eerst moeten vervangen voor moderne pvc buizen voordat ze verder kon met de aanleg van het dubbelzijdig fietspad.

Wipstrikkerallee
Op dit moment werkt gemeente Zwolle op de Meppelerstraatweg aan de verbreding van het fietspad. Het gaat om het fietspad aan de zijde van de flats dat tussen de Ceintuurbaan en de Bankastraat ligt. Het fietspad is straks breed genoeg voor veilig fietsen in twee richtingen. Om het werk te kunnen uitvoeren, is het deel van de Meppelerstraatweg vanaf de stad richting Ceintuurbaan afgesloten. Verkeer wordt met borden via de Wipstrikkerallee en de Leo Majorlaan omgeleid. Dit duurt dus nog tot 9 december a.s.

Back to top button