zaterdag , 2 maart 2024
Foto: Wim Lanser

Musical Assepoester komt in kerstvakantie naar Zwolle

Op donderdag 29 december 2022 is Assepoester De Musical te zien in theater de Spiegel. Een leuk uitje in de kerstvakantie voor het hele gezin!

In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Bezoekers van de sprookjesvoorstelling kunnen rekenen op een magische theaterbeleving met een flinke dosis humor.

Meet & greet
De jongste bezoekers worden opgeroepen om verkleed naar het theater te komen. Zij kunnen zich vóór de voorstelling melden bij de sprookjesbalie en meedoen met de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kan iedereen, na afloop van de voorstelling, de cast in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Kaartjes
Donderdag 29 december 2022 om 12:00 en 15:00 uur is Assepoester De Musical te zien bij Theater de Spiegel in Zwolle. Kijk voor kaartjes voor deze voorstelling op https://zwolsetheaters.nl/programma/assepoester-de-musical of neem telefonisch contact op via 0900 1435.