Nieuw beautysalon mét hoekje voor Zwolse man

Morgen, 31 maart, opent Bio Beauty Store aan de Assiesstraat 124 in Zwolle zijn poorten. Uit het niets hebben huidspecialist Marianne Zwijnenberg en haar schoondochter Marijke, diëtiste, een nieuw concept in een nieuw modern pand een plek gegeven. Met een speciaal voor de man ingerichte shavecorner.

Marijke is na haar opleiding zich gaan verdiepen in onbewerkte en biologische voeding. ‘Omdat wij samen met nutricosmetica verkopen en wij hiervoor de trainingen volgen, zijn we gekomen tot dit unieke concept.’

Vijf jaar hebben ze er aan gewerkt. Marianne, die in Wapenveld ook een beautysalon runde: ‘Spannend om in mijn geboortestad Zwolle met iets nieuws te komen.’ Zoals de naam al aangeeft, werkt het tweetal puur met biologische producten. Marianne: ‘Onze huid verdient in de huidige tijd extra aandacht en de beste behandeling. Dat geldt zowel voor vrouwen als mannen. Een goede advisering over voeding en huid is voor ons essentieel

Verandering leefstijl
Dat dat nodig is ondervinden beiden elke dag in hun praktijk. Marianne: ‘Huidproblemen nemen vandaag de dag toe, onder andere door veranderingen in onze leefstijl, die geen gunstige uitwerking hebben op ons lichaam.

Consequenties
Marijke vult aan: ‘Vroeger kregen groente en fruit de tijd om te groeien en te rijpen. Het was seizoengebonden. Nu is alles altijd te verkrijgen. En een tekort aan vitamines heeft consequenties voor de huid.

Shave corner
Voor de heren is een exclusieve shave corner ingericht. Marianne: ‘Een speciale hoek voor mannen, voor wie we een mooie gele barberchair hebben. Naast het (nat) scheren kunnen de heren een masker en ook een gezichtsmassage boeken Voor wie nieuwsgierig is: het pand is gevestigd tegenover parkeergarage Noordereiland. Kijk HIER voor meer info.

Marijke (links) en Marianne in hun nieuwe beautysalon.
Marijke (links) en Marianne in hun nieuwe beautysalon.
Back to top button