woensdag , 1 februari 2023
Outdoor Food Festival

Nieuw foodfestival in de binnenstad

Heerlijk eten, leuk entertainment en vooral een relaxte sfeer. Dat zijn de ingrediënten van het eerste Outdoor Food Festival in Zwolle. Zondag 1 mei vanaf 12 uur staan heerlijke lekkernijen en drankjes voor u klaar in het hart van winkelgebied Het Eiland.

Gezellig met vrienden eten en drinken, zittend aan een picknicktafel, buiten in het (hopelijk) warme zonnetje. Muziek erbij, andere mensen ontmoeten. Het is deze relaxte sfeer die het Outdoor Food Festival Zwolle voor iedereen aantrekkelijk maakt. Zes hippe foodtrucks en tien kramen met fijne streekproducten bieden een scala aan heerlijke gerechtjes. Op een centrale plek is er een DJ of een live bandje dat voor de muzikale omlijsting zorgt. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een lazy sunday!

De organisatie is ambitieus en noemt dit festival niet voor niets Het Outdoor Food Festival Zwolle. Het festival moet een blijver worden op de agenda. Voor dit seizoen zijn zes festivals gepland: zondag 1 mei, zaterdag 14 mei, zondag 5 juni, zaterdag 25 juni, zondag 4 september en zaterdag 17 september. De eerste keer valt samen met de koopzondag.