vrijdag , 8 december 2023

Nieuw ontwerp van dé houten skyline van Zwolle

Op zoek naar een unieke Zwolse wanddecoratie of cadeau? City Shapes heeft naast de originele skyline nu een nieuw ontwerp! 

Wiens Zwolse hartje gaat niet sneller kloppen bij het zien van al haar iconen? De Peperbus, de Sassenpoort of wat te denken van de Grote Kerk en IJsselbrug? 

In 2016 lanceerde het jonge bedrijf de eerste houten skyline van Zwolle. De unieke wanddecoratie is een zeer gewild item onder alle trotse Zwollenaren. Nu vonden de heren het tijd voor een nieuw design met daarin meer details verwerkt. Zo is de ‘detail’ skyline van Zwolle ontstaan! 

 City Shapes 

De broers Tim en Chris Klay begonnen zo’n 5,5 jaar geleden met het ontwerpen van houten wanddecoraties, met een stads tintje. Zo creëren ze naast houten skylines van verschillende Nederlandse en Europese steden, ook houten stadskaarten en iconische gebouwen. Inmiddels van meer dan 200 dorpen en steden. Zie onder andere: 

– De Zwolse Houten Stadskaart 

– De Peperbus 

– De Sassenpoort 

Daarnaast introduceerden ze de houten wereldkaart. Een échte eye-catcher voor alle reisliefhebbers! Alle decoraties worden gemaakt van duurzame houtsoorten. Met behulp van de nieuwste lasertechnieken en ambachtelijke afwerking. En ook nog eens volledig zelf ontworpen en gemaakt in Nederland. 

 Kerstballen van Zwolle 

Ben je op zoek naar een wat kleiner kerstcadeau voor in je boom? Met de Zwolse kerstballen of Peperbus piek zit je gegarandeerd goed! 

Geïnteresseerd of kansen maken op een exemplaar? 

Ben je nog trotser dan trots geworden na het lezen van dit artikel? 

Neem dan gerust een kijkje op www.cityshapes.nl. De skylines en kerstballen zijn tevens verkrijgbaar bij Pogo-designshop in het centrum. 

Wil jij kans maken om een exemplaar te winnen? Volg City Shapes dan snel op Facebook of Instagram! 

15 reacties

 1. Wauw Zwolle onze mooie stad! Geweldig aan de muur Corine Klinge-Drost!

 2. Wat is deze skyline geweldig mooi!
  Die zou een hele mooie plek krijgen op het nieuwe kantoor van mijn man of misschien toch boven de eettafel zodat we er allemaal naar kunnen kijken

 3. Superleuk!! Ik gun hem Martijn, mijn vriend, hij is een Twentenaar, maar na ruim 8 jaar wonen in Zwolle, inmiddels verknocht aan Zwolle!!

 4. Denk dat me moeder heel blij ervan wordt want hij is wel vet stoer en mooi en anders wik ik hem graag kopen als dat mogelijk is ook vriendelijke groet

 5. Hij is super gaaf. Ik zou hem cadeau geven aan mijn zwager die alles van Zwolle spaart. Ondanks dat hij geen Zwollenaar is, maar er wel een aantal jaren heeft gewoond. En nu nog internet afspeurd voor Zwolse artikelen.

 6. Prachtig! Zou ik graag aan mijn beste vriend geven, hij heeft een vriendin en die is geen fan van Zwolle per sé, omdat ze er nog nooit gewoond heeft. Maar hij is een echte Blauwvinger zijn hele leven al, bijna 30 jaar! En nu is het onzeker of ze in Zwolle blijven wonen, dus in de hoop dat dit geweldige stukje Blauwvingerkunst zijn vriendin zal doen bijtrekken! 🙂

 7. Wat een tof design! Ik zou hem graag winnen voor mijn vader, Zwollenaar in hart en nieren. Vorig jaar heb ik hem de kerstballen cadeau gegeven, dus dit zou er natuurlijk perfect bij passen!

  • Deze zou ik graag aan mijn partner geven.. we gaan uit elkaar, hij blijft in ‘ons’ huis wonen en ik zou het tof vinden als hij dan deze aan de muur kan hangen. Als echte Zwollenaar en om een beetje meer een mannelijke, stoere draai aan het interieur te geven.
   De houten kerstballen hangen dit jaar alweer in de boom!

  • Ik zou hem aan niemand geven , omdat ik het zelf erg leuk vind.
   Daarom zou ik hem lekker zelf houden,ben n import Zwollenaar maar woon hier al 48 jaar .Daarvoor naar Zwolle voortgezet onderwijs , en vroeger ook in Zwolle gewerkt.

 8. Ik zou hem mezelf heel erg gunnen. Past mooi in mijn nieuwe huis. En zeg nou eerlijk, hier word je toch enorm blij van.

 9. Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn lieve vader! Een echte blauwvinger, net als ik overigens 🙂
  Zelf woon ik al een tijd niet meer in Zwollle, maar ik mis de stad enorm. Gelukkig kom ik er nog regelmatig door bij mijn ouders op bezoek te gaan.
  Deze city shape past perfect in het interieur van mijn ouders.
  Ik hoop zo dat ik m’n vader blij kan maken met deze verrassing!

 10. Super mooi dit. Ik zou het mijzelf als een echte blauwvinger deze mooie skyline gunnen voor aan de muur. Trots op mijn stad♥️

 11. Onze zoon Max, een echte Zwollenaar die sinds een paar maanden op zichzelf woont, zouden jullie erg blij maken met zo’n mooie skyline van Zwolle. Ik weet zeker dat het top plek zou krijgen! Fingers crossed.

 12. Wat gaaf! Deze zou ik de bewoners van woonzorgcentrum de Havezate enorm gunnen! Hier wonen veel Zwollenaren die dit enorm op prijs zouden stellen. Velen kunnen niet meer naar de binnenstadvan Zwolle toe, komt een stuk hiervan zo toch mooi naar hen!