woensdag , 28 februari 2024

Nieuwe hamburger-keten burgerme opent (bijna) de deuren in Zwolle

Op 5 oktober zal burgerme haar vestiging in Zwolle openen. Het hamburger-restaurant komt te zitten in het oude pand van de Singel aan het Groot Wezenland 4. Darryll van Basten, opgegroeid in Zwolle, heeft al redelijk wat horeca-ervaring maar dit is de eerste keer dat hij zijn eigen zaak gaat openen. 

Burgerme is begonnen in Duitsland in 2010, in 2013 werd deze formule naar Nederland gehaald. burgerme is een fooddelivery formule die hamburgers, salades, of fingerfood bij jouw thuis bezorgd. ‘Ik heb gekozen voor deze formule omdat je het eten op een goede, lekkere en warme manier bij de mensen thuis kan bezorgen. Dat is een belangrijk punt waar burgerme zich in verdiept heeft. Daarnaast is het natuurlijk uniek dat mensen zelf hun burgers kunnen samenstellen én dat die binnen 45 minuten warm thuis wordt bezorgd.’

(tekst loopt door onder foto)

Opening burgerme Zwolle 5 oktober
Er wordt nog hard gewerkt aan de opening van burgerme Zwolle op 5 oktober. ‘De voorbereidingen zijn nog in volle gang. Daarbij is het fijn dat je bij burgerme de hulp krijgt van experts die tips en adviezen geven om een goede basis neer te zetten. Vanuit deze basis is het dan makkelijker om door te groeien.’ Dat is wat Darryll ook graag zou willen, in de toekomst wil hij zeker nog een tweede vestiging openen.

(tekst loopt door onder foto)

Op 5 oktober opent burgerme Zwolle haar deuren. ‘Om dat te vieren willen wij graag de inwoners van Zwolle kennis laten maken met burgerme en daarvoor hebben wij uiteraard leuke acties voor de openingsweek. Je kunt bijvoorbeeld €100,- euro burger tegoed winnen. Hoe? Door je aan te melden voor het Facebook Event: “Nieuw! Opening burgerme Zwolle”. De winnaar word gekozen vanuit de aanmelding. Daarnaast krijg je vanaf de opening 5 oktober tot 7 november een gratis burger bij je bestelling’, aldus de hamburger-keten.