Nieuwe huur-appartementen in binnenstad zijn klaar

In hartje Zwolle zijn 14 appartementen gebouwd. Het complex heeft appartementen aan de Kanonsteeg en de Derde Bredehoek, de ingang zit aan de Derde Bredehoek. Er is geen lift. De woningen zijn opgeleverd.

Zonnepanelen
De appartementen zijn verdeeld in 2 woongebouwen: 1 met 11 appartementen en 1 met 3 appartementen. De oppervlakte van de appartementen verschilt van 36 tot 68 m2. In het woongebouw van 11 appartementen is een gezamenlijk dakterras. De 3 appartementen hebben een eigen balkon/terrasje. 12 appartementen hebben 1 slaapkamer, de overige hebben 2 slaapkamers. De woningen zijn zeer energiezuinig (EPC 0,36) en voorzien van zonnepanelen.

Hartje Zwolle
De appartementen liggen in hartje Zwolle. De prachtige binnenstad ligt op steenworp afstand, vlakbij de Thorbeckegracht. Een sfeervolle en levendige plek. U vindt er veel gezellige kroegjes, grand caf├ęs, een coffeeshop, pleinen met terrassen, restaurants, theaters, musea en stadsparken. Ook winkels bevinden zich om de hoek, net als verschillende supermarkten. De 14 appartementen zijn inmiddels verhuurd.

Back to top button