Nieuwe winkel Jouw Marktkraam verovert Zwolle

Het nieuwe winkelconcept Jouw Marktkraam Zwolle aan de Hogenkampsweg verovert de stad. Zeker met de feestmaand voor de boeg is het dé plek om goedkoop producten in te slaan.

Ilker Bakaryildiz laat zijn winkel aan de Hogenkampsweg in Zwolle vol trots zien. Links staat een gloednieuwe wasmachine voor 199 euro, rechts de populairste parfums voor 25 euro, bij het raam het bordspel Monopoly (‘dat gaat hard door de feestdagen’) voor een vriendenprijsje. Het concept van Jouw Marktkraam is uniek in Nederland en laat bedrijven, particulieren, hobbyisten en koopjeszoekers profiteren. Het gaat als volgt: wie producten wil verkopen kan aan de Hogenkampsweg een kraam huren voor slechts 25 euro per week. De opbrengst van de verkochte spullen is volledig voor de huurder.

‘Iedereen kan hier iets vinden’
En zo is de winkel van Ilker een prachtige mengelmoes van producten. ‘Iedereen kan hier iets vinden, en iedereen die op zolder spullen wil verkopen, kan ze hier uitstallen.’ De prijzen zijn lager dan elders. ‘We hebben bijvoorbeeld een bedrijf dat hier wasmachines verkoopt die alleen een deukje of kleine schade hebben. De Mediamarkt kan ze niet in de winkel zetten, wij wel. En dan betaal je 33 procent minder. Bovendien zit er óók nog de gewone garantie op.’

A-merken
Dát is de kracht van Jouw Marktkraam. A-merken voor hoge kortingen, kleine producten die goedkoper dan bij de Action zijn, fietsen voor een prikkie en zelfgemaakte prullaria van de hobbyist. En dat bij een winkel waar het parkeren gratis is.
Ilker, zoon van de bekende Zwolse ondernemer Nuri Bakaryildiz (Autowasstraat Nuri), merkt dat de kopers tevreden zijn. ‘Het geeft natuurlijk ook een goed gevoel dat je iets hebt gekocht waarvan je weet dat het nergens goedkoper is. Je merkt dat het steeds drukker wordt, iedereen is deze weken op zoek naar cadeautjes. En die zijn hier in overvloed.’

Jouw Marktkraam Zwolle

Jouw Marktkraam Zwolle

Jouw Marktkraam Zwolle

Jouw Marktkraam Zwolle

Jouw Marktkraam Zwolle

[broadstreet ad=”85658″]

Back to top button