zaterdag , 30 september 2023

Oeps, foutje… kan gebeuren! 

Sommige mensen zijn nou eenmaal een stukje klungeliger dan anderen, en laten net iets vaker hun sleutelbos op een ‘’oeps-vergeten’’ plek liggen, of hebben nét iets vaker een lekkende waterfles dan anderen. Helemaal niks mis mee; maakt de een weer net een stukje anders dan de ander en daarmee lekker uniek! Toch zijn er een aantal foutjes die werkelijk iedereen kunnen overkomen, hoe stom en ontzettend onhandig ze ook zijn. Dus, lees lekker even mee, en steek je hand (in gedachten) op als je het al een keer hebt meegemaakt… en anders? Fingers crossed en hopen dat het je nooit gaat overkomen!

Sta je dan, voor een dichte deur…

Na een lange werkdag kom je eindelijk thuis van werk, het regent en je hebt net je lievelingspizza bij de supermarkt gescoord. Je kan echt niet wachten eindelijk de bank op te duiken met een joggingbroek en een glas rode wijn, maar op het moment dat je de sleutel in het slot wil omdraaien hoor je een vreemd geluid. Sta je dan, met een halve sleutel in je hand, en de ander nog in het slot; afgebroken… een ramp! Wat nu?! Gelukkig zijn er veel verschillende 24/7 slotenmakers, overal in het land, die jou al binnen 20 minuten kunnen helpen. Dus sta je met een afgebroken sleutel in het midden van het land? Bel dan een slotenmaker in Utrecht. Ben je meer oostelijk, zuidelijk, noordelijk of westelijk? Je vindt echt overal slotenmakers! Is dit jou wel eens gebeurd?

Tentamenstress en een natte laptop…

De tentamenweek komt eraan en dat is nou niet per se jouw cup of tea. Stress, stress en nog meer stress… je voelt het door je hele lichaam wanneer je in jouw agenda kijkt en alle afspraken rood gemarkeerd zijn, wat ‘’deadline’’ betekent. Dus, gestrest en al, start je je laptop op en maak je een kop rustgevende thee voor jezelf. Die je vervolgens, zo gestrest als je bent, over je laptop heen gooit! Wat nu?! Gelukkig kan rijst soms een goede oplossing bieden, maar de kans dat je een nieuwe laptop aan moet schaffen is helaas behoorlijk groot. Handje op als jou dit wel eens is overkomen!

Stop nooit je mobiel in de achterzak van je broek

Heb je wel eens gehad dat je in alle haast je broek naar beneden trok omdat je ontzettend nodig moest plassen? En heb je ook wel eens gehad dat je mobiel dan nog in de achterzak van je broek zat? Hopelijk niet, want de kans dat je mobiel deze snelle handeling in combinatie met een aantrekkelijke wc-pot overleefd, is vaak heel klein. En dan is het vissen geblazen, want je wil dat ding er natuurlijk zo snel mogelijk weer uit hebben… Is dit jou nog nooit overkomen, dan houden we onze vingers gekruist en hopen we dat je het ook nooit hoeft mee te maken!