Open Dag van Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle

De Academie voor Klassieke Homeopathie houdt zaterdag 29 augustus een Open Dag aan het Dokterspad 2 in Zwolle. U bent welkom van 14.00 uur tot 19.00 uur.

‘Homeopathie stimuleert het zelfgenezend vermogen van de mens op een natuurlijke manier. Dat betekent dat je zoveel mogelijk kijkt naar iemand als geheel, zijn leefstijl, karakter én zijn klachten. Uiteindelijk help je iemand om volledig de mens te zijn die hij of zij werkelijk is’, legt de AvKH uit.

Je talenten ontdekken
Ieder mens is uniek. Ook iedere homeopaat is uniek. ‘Wij helpen je, je kracht en talenten te ontwikkelen om deze vervolgens in te zetten als professioneel homeopaat. Zoals een student mooi verwoordde: “Je bent per slot van rekening je eigen gereedschap”.’

Studeren bij de Academie voor Klassieke Homeopathie
De AvKH biedt jou een aantrekkelijk studieprogramma en een uitgebreide praktijkleerperiode voor een succesvolle eigen praktijk. De enthousiaste docenten begeleiden jou hierbij. Het studiejaar start 11 september 2020.

Korte cursussen
Regelmatig geeft de Academie voor Klassieke Homeopathie ook korte cursussen, bijvoorbeeld hoe je homeopathie thuis kunt toepassen bij acute klachtjes en ook hoe homeopathie nu eigenlijk werkt. Bezoek hiervoor de website.

Open Dag
Datum: Zaterdag 29 augustus 2020
Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur.
Leslocatie Landstede: Dokterspad 2  8025 AW  Zwolle

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Meld je hier aan voor de Open Dag.[/box]

Back to top button