Park de Nooterhof gaat ruimer open, wel binnen RIVM-richtlijnen

Park de Nooterhof gaat per 31 maart weer vier dagen per week open. Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, en extra op Tweede Paasdag. Telkens tussen 11.00-17.00 uur.

Het park en de tuinen liggen er mooi bij, dankzij het ecologische beheer door vrijwilligers. Dat kon ondanks beperkingen toch kon doorgaan. Je kunt in het park weer genieten van de groene sfeer, en lekker spelen bij de waterspeelplaats. Er gelden beperkingen door de regels rond het coronavirus. Zoals 1,5 meter afstand houden.
Het earthship is gesloten. De toiletten open. Bij het earthship kun je onder andere koffie, thee, limonade en koek krijgen. Alleen afhalen.

En er zijn groene zelfdoe-activiteiten.

Nieuw in de Nooterhof:

-Geheimen uit de Moestuin van de Nooterhof, een boekje met informatie en vragen waarmee je kunt ontdekken hoe we in de Nooterhof ecologisch en biologisch tuinieren. Voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar onder begeleiding van een volwassene.

– De bijzondere zonnewijzer in de Nooterhof is onlangs gerepareerd. Er is een nieuw werkboekje bij. Met bouwplaten voor diverse leeftijden. Waarmee je zelf een zonnewijzer kunt maken!

Back to top button