Pathé Zwolle is officieel geopend

Pathé Zwolle is officieel geopend. Wethouder Ed Anker en Pathé-directeur Lauge Nielsen verrichtten woensdagavond de openingshandeling, waarna de vele genodigden konden genieten van een filmische rondleiding door Zwolle van PEC-trainer Ron Jans en aansluitend de première van Rogue One: A Star Wars Story. Tooske Ragas, geboren in Zwolle, was de gastvrouw op de bijeenkomst.

Zaterdag 17 december viert Pathé Zwolle van 12.00 tot 17.00 uur voor kinderen de opening van de nieuwe bioscoop. Dan draaien de films: Kappen!, Sing, Vaiana en Mees Kees langs de lijn. Er hangen slingers en ballonnen, er is een clown, een springkussen en een fotolocatie waar je met Charlie op de foto kunt.

Dansen
De jonge bezoekers worden ontvangen met een welkomstdrankje, kunnen zich laten schminken, meedoen aan een kleurwedstrijd en dansen met XoXo. Er staat een Green Screen van Sing, waarmee je een kerstboodschap in de stijl van de film kunt opnemen en online delen met familie en vrienden. En tenslotte zijn de hoofdrolspelers van Kappen! van 15.00 tot 16.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden, handtekeningen te zetten en mee op de foto te gaan.

Opening Pathé Zwolle

Opening Pathé Zwolle

Opening Pathé Zwolle

Opening Pathé Zwolle

Opening Pathé Zwolle

Back to top button