PEC Zwolle blijft foutloos na zege op Jong PSV

PEC Zwolle blijft na een 4-2 overwinning op Jong PSV koploper in de eerste divisie. Na vier duels staat de ploeg van Dick Schreuder op twaalf punten.

Pech voor de fans die moeite hadden een parkeerplaats te vinden en negen seconden te laat in het stadion arriveerden. Toen had Jordy Tutuarima de score namens PEC Zwolle al geopend: 1-0.
De ploeg van Dick Schreuder had in de eerste helft weinig moeite met Jong PSV, hoewel het veldspel nog veel te wensen overliet. Tomislav Mrjonjic verdubbelde de score na ruim een halfuur spelen en was ook in de blessuretijd van het eerste bedrijf trefzeker. Met een 3-0 ruststand lonkte er opnieuw een grote uitslag.

Maar die kwam er niet. PEC Zwolle speelde in de tweede helft onnauwkeurig en steeds vaker was het gebrek aan kwaliteit op het veld te zien. Jong PSV knokte zich in het slot terug naar 4-2 en kreeg daarna zelfs nog kansen op meer doelpunten. Die kwamen er niet, waardoor PEC Zwolle na vier competitiewedstrijden de perfecte start heeft.