PEC Zwolle denkt aan drive-in bioscoop om wedstrijden te zien

PEC Zwolle is aan het nadenken hoe de club supporters kan betrekken op het moment dat er wedstrijden worden gespeeld zonder publiek. Voorzitter Adriaan Visser zegt in zijn column dat er wordt gedacht aan een drive-in bioscoop op de parkeerplaats waardoor fans vanuit hun auto naar de wedstrijden kunnen kijken.

Visser heeft een rondje langs de horeca gelegenheden in Zwolle gemaakt en was daar onder de indruk van de inventiviteit. Zelf wordt er in het stadion ook nagedacht, nu wedstrijden met publiek voorlopig geen optie lijkt te zijn.

Visser: ‘Binnen de kantoren wordt er hard gebrainstormd om te kijken hoe we supporters in verschillende scenario’s kunnen blijven binden en hopelijk zo spoedig mogelijk weer kunnen toelaten in ons stadion, al was het maar binnen een anderhalve meter economie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het strategisch inzetten van het uitvak of een drive-in bioscoop op de parkeerplaats waarmee je vanuit de auto naar de wedstrijd kan kijken. Er valt van alles te bedenken en daarbij werd ik enorm geïnspireerd door mijn rondje langs de horeca in Zwolle afgelopen donderdag. Die bevlogenheid en creativiteit gaan wij onze supporters en sponsoren ook bieden, wat de nabije toekomst ook precies voor scenario brengt.’

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Op zoek naar mondkapjes? Of zelf maken? Kijk hier.[/box]

Back to top button