PEC Zwolle is te sterk voor ADO en pakt eerste zege

PEC Zwolle heeft na acht speelrondes eindelijk de eerste overwinning binnen. De ploeg van Ron Jans won vrijdagavond in eigen huis met 2-1 van ADO Den Haag.

De Zwolse fans hebben er lang op moeten wachten, maar na zeven duels zonder zege pakte PEC Zwolle tegen ADO Den Haag de eerste drieklapper van het seizoen. ‘We hebben laten zien dat we ons goed kunnen meten met andere Eredivisie-clubs, maar dat hebben we tot vandaag goed verborgen weten te houden’, sprak trainer Ron Jans na afloop tijdens de persconferentie.

Gemakkelijk kwam de overwinning overigens niet tot stand, want het waren de gasten die de score openden. In de 47e minuut scoorde Tom Trybull. Lang kon ADO niet genieten van de voorsprong. Vier minuten later bracht Youness Mokhtar beide ploegen weer in balans en twintig minuten voor tijd bepaalde Mokhtar ook de eindstand.