vrijdag , 1 maart 2024
Liquidatie Akkerbergstraat

Beelden van verdachte auto na liquidatie Stadshagen

Robert VoorhorstDe politie heeft camerabeelden van het wegrijden van een verdachte auto na de kille moord op Robert Voorhorst in de Akkerbergstraat in Stadshagen.

De beelden zullen dinsdag worden getoond in het programma Opsporing Gezocht. Het is nog niet bekend of de auto inderdaad van de schutter(s) is, maar de politie wil graag weten wie deze auto herkend.

Ramptoeristen
Intussen blijft de onrust in de Akkerbergweg. Veel bewoners vinden het ook kwalijk dat er allerlei ‘dagjestoeristen’ door de straat lopen om een kijkje te nemen op de rampplek. De politie zal de komende tijd meer aanwezig zijn, opvallend en onopvallend. Ze roept bewoners ook op contact op te nemen als zij iets zien wat ze niet vertrouwen. ‘We hebben liever dat u een keer te veel belt, dan een keer te weinig’, aldus de politie.
Ook de wijkagenten Michel Engel en Karin de Besten zullen de komende tijd meer in de wijk aanwezig zijn.

Contact
Mensen die contact willen hebben met het rechercheteam of een tip door willen geven, kunnen contact opnemen via de gratis tiplijn van de politie 0800-6070. Dit kan ook volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000 (ook gratis). Indien u een vertrouwelijk gesprek wilt voeren met een rechercheur, kunt u dit melden via het Team Nationale Criminele Inlichtingen: 079-345 8 999. Ook kunt u digitaal tips doorgeven via het tipformulier op www.politie.nl/melden.

[mailchimp Optin=”1″]