maandag , 25 september 2023

Politie vraagt hulp Zwollenaren in zaak gewelddadige overval

De politie roept Zwollenaren op mee te helpen om de identiteit vast te stellen van misdadigers die een jong gezin zeer gewelddadig hebben overvallen. 

Op maandagochtend 9 juni (tweede Pinksterdag) rond 07.00 uur werd een jong gezin aan de Bart Bokhorststraat in Deventer met veel geweld overvallen door drie onbekende mannen. De mannelijke bewoner van het huis werd tijdens de overval meerdere malen met een mes diep in zijn buik gestoken. Hij werd na de overval met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen werd behandeld. De drie overvallers gingen er na de overval met geld en sieraden vandoor in een zwarte Renault Clio (nieuw model) waarvan het kenteken begint met een 3.

Uit onderzoek blijkt deze overval een link met Zwolle te hebben. De politie roept inwoners van Zwolle die de mannen van de compositietekening, eventueel in combinatie met een zwarte Renault Clio (nieuw model), herkennen op zich te melden. Zij kunnen bellen met 0800-6070 of anoniem hun tips doorgeven via Bel-M; 0800-7000 (beide nummers zijn gratis).