Politie zoekt dader steekpartij in Holtenbroek

Opsporing Verzocht besteedde vanavond aandacht aan een steekpartij in Holtenbroek, waarvan de dader – vermoedelijk een kickbokser – nog steeds niet is gepakt.

In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 mei 2014 wordt een man (47) bij zijn flat aan de Monteverdilaan aangevallen door een man met een mes. Het slachtoffer krijgt het tijdens de worsteling voor elkaar om het mes af te pakken. Na eerst nog een paar klappen te hebben uitgedeeld, vertrekt de dader. De dader vlucht op een fiets dus mogelijk komt de man uit Zwolle of omgeving.

Slachtoffer
Kort voor de steekpartij stond het slachtoffer samen met de dader in de lift van de flat. Eenmaal buiten voor de flat begint de man uit het niets en tot bloedens toe met zijn mes op de Zwollenaar in te steken. Die raakt daarbij gewond aan zijn hand en houdt er verschillende littekens aan over.

Verdachte
Het is een blanke kalende man met kort blond haar. Hij droeg een jas met een capuchon en op zijn linkermouw zat een embleem. Hij riep tegen het slachtoffer dat hij kickbokser was. Het slachtoffer weet niet wie hij was en waarom hij zo gewelddadig tegen hem tekeer is gegaan.

Dit is het mes waarmee is gestoken. Het is een klapmes met bruin heft van het Duitse merk Herbertz.
Dit is het mes waarmee is gestoken. Het is een klapmes met bruin heft van het Duitse merk Herbertz.
Back to top button