Politie zoekt daders straatroof in Aa-landen

De politie is op zoek naar twee mannen die op zaterdag 25 oktober aan de Dollard/Zijpe in Zwolle rond 16.00 uur een 22–jarige Zwollenaar hebben beroofd van zijn portemonnee onder bedreiging van een mes.

De Zwollenaar liep vanaf de Dollard in de richting van het winkelcentrum. Hij hoorde een scooter aankomen en zag dat daar twee mannen op zaten. De mannen stopten en onder bedreiging van een mes moest de Zwollenaar zijn portemonnee afgeven. Nadat hij dat had gedaan werd de man geslagen en weggeduwd, de daders zijn er op de scooter vandoor gegaan.

Blanke man
De politie is op zoek naar de daders. Dader 1 zat achterop de scooter en is een blanke man met blond haar, ongeveer 20 jaar oud, 1.90 meter lang, breed/gespierd, droeg een groen/zwarte pet en een blauw trainingspak met witte strepen en sprak met een luide/harde stem. Dader 2 is een man, zat voorop de scooter, droeg een rode jeans, een zwarte jas met capuchon en droeg een zwarte helm.

Getuigen
De politie vraagt getuigen op die iets gezien hebben van de beroving of meer kunnen vertellen om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Back to top button