zaterdag , 2 maart 2024

Politie zoekt eigenaar schroevendraaiers

Dankzij oplettende getuigen werd op maandagochtend 8 september een autokraker op heterdaad betrapt en uiteindelijk aangehouden in Zwolle.

Werknemers van een kantorengebouw zagen vanuit hun raam op de 14e etage dat op een carpoolplek aan de Beukenallee in Zwolle een man een bestelbus openbrak en meerdere gereedschapskisten overhevelde naar zijn eigen auto.

Meerdere spullen gestolen
De politie kwam ter plaatse en sprak hem aan. Hij was op dat moment net bezig om een andere bestelwagen open te breken. Bij zijn aanhouding werd een schroevendraaier aangetroffen. Op de achterbank van de auto trof de politie meerdere spullen die van diefstal afkomstig waren. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

[doptg id=”8″]

Rechtmatige eigenaar
In de auto van de verdachte, een 46-jarige inwoner van Utrecht, werd o.a. deze zwarte, ruim gevulde gereedschapskoffer van het merk Parat gevonden. De politie zou de koffer graag aan de rechtmatige eigenaar teruggeven.
Kent of herkent u deze gereedschapskoffer met inhoud of weet u wie de rechtmatige eigenaar is? Neem dan contact op met de politie via het tipformulier op deze pagina of via telefoonnummer 0900-8844.