Politie zoekt getuigen van mishandeling in Wipstrik

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 20-jarige man uit Enschede en zijn vriendin, op de Trompstraat (Wipstrik) op zaterdag 27 december, rond 17:45 uur.

Daarbij werd het slachtoffer meerdere keren met de vuist in zijn gezicht geslagen (meerdere verwondingen) en kreeg zijn vriendin, die voor hem in de bres sprong, ook nog een tik mee.

Mercedes
De slachtoffers reden op één fiets vanuit de Ruyterstraat de Trompstraat op. Daar stond vermoedelijk een zilvergrijze Mercedes-sport met draaiende motor. Nadat zij hier omheen gereden waren en de Trompstraat waren ingeslagen werden zij door deze auto de pas afgesneden en tot stilstand gedwongen. De bijrijder suggereerde dat het stel hun auto had geraakt en dat daarvoor een schadevergoeding betaald moest worden. Toen ze daar niet op ingingen deelde de man meerdere klappen uit aan het slachtoffer en mengde ook de bestuurder zich met het handgemeen.

Getinte man
De bijrijder is een getinte man van tussen de 20 – 25 jaar oud, met een lengte van 1.80 – 1.85 meter. Hij had zwart kortgeknipt haar en droeg een zwarte heupjas met bontkraag. De bestuurder is van dezelfde leeftijd en heeft hetzelfde uiterlijk en postuur. Hij droeg een witte heupjas met bontkraag.

Getuigenoproep
Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze mishandeling te maken heeft wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000. Naar de mishandelingen is een onderzoek gestart.

Back to top button