maandag , 25 september 2023
Foto: Erik Franssen

Populaire Zwolse Koorbazen zoekt tien nieuwe ‘bazen’

Koorbazen: het 50-koppige a capella mannenkoor uit Zwolle is op zoek naar 10 nieuwe bazen. De ambities voor het nieuwe seizoen vragen om versterking van (jonge) bazen met passie voor muziek en gevoel voor theater. Tijdens de auditie op dinsdag 11 oktober kunnen mannen van 16 jaar en ouder door zingen en actieve performance opdrachten Koorbazen ervaren.

Koorbazen is een eindeloos experiment in muziek, theater en performing-arts waarin 50 mannenlevens, 50 stemmen en 50 verhalen samenkomen. De jongste 18 en de oudste in de 80 Met een geheel eigen werkwijze en een groeiende landelijke bekendheid laat Koorbazen zien én horen dat een mannenkoor zeker nog van deze tijd is.

Repertoire Koorbazen

Het repertoire, favoriete nummers van de bazen, loopt uiteen van klassiek tot rock gecombineerd met hiphop, spoken word en beatbox. Met eigen gearrangeerde versies van bestaande nummers van o.a. Smells Like Teen Spirit (Nirvana), Exit Music (Radiohead), In The End (Linkin Park), Iron Sky (Paolo Nutini) brengt Koorbazen een nieuw geluid en stijl in de bestaande korenwereld.

Koorbazen produceert diverse muzikale projecten, producties en optredens in eigen beheer en in opdracht. Het team van Koorbazen bestaat uit veelzijdige professionals die, vanuit vakkennis en passie voor mens en muziek, nieuwe en bestaande vormen combineren en creëren. Daarnaast werkt zij met diverse coaches uit het werkveld.

Ben jij een Koorbaas?
Meld je aan voor de auditie op www.koorbazen.nl
De auditie vindt plaats op dinsdag 11 oktober van 19.30-22.00 uur te Zwolle.
Deelname aan de auditie = gratis. Aanmelden is noodzakelijk.