Raamdecoratiespecialist Veneta.com uit Zwolle eerste met 8 jaar garantie

Dagelijks kijk je er even tegenaan en je gebruikt het voor praktische doeleinden, maar de looks zijn net zo belangrijk. Het gaat hier over raamdecoratie natuurlijk! Het is erg belangrijk dat de raamdecoratie helemaal bij je huis past. Nadat je er vervolgens lang over nagedacht hebt en de keuze gemaakt is, wil je natuurlijk zolang mogelijk van je raamdecoratie kunnen genieten. 

Eerst 5 jaar, nu 8 jaar

Wanneer je een dure aankoop doet, bijvoorbeeld het aanschaffen van meubels, geniet je meestal van een garantietermijn langer dan 5 jaar. Wanneer je dure meubels aanschaft ga je er natuurlijk vanuit dat je ook een lange tijd van je meubels kunt genieten. Hetzelfde geldt bij het aanschaffen van nieuwe raamdecoratie toch?

Een garantietermijn langer dan 5 jaar kwam in de raamdecoratiebranche nog niet voor, maar Veneta.com heeft daar verandering in gebracht. Veneta.com is de allereerste en de enige die 8 jaar garantie biedt op alle producten. Je kunt het zo gek niet bedenken, van mooie shutters tot aan klassieke goedkope rolgordijnen. Doordat onze producten kwalitatief zo goed zijn en er een uitgebreide kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd voordat de raamdecoratie de klant bereikt, kunnen wij vol trots zeggen dat we volledig achter onze producten staan. Dit uiten en vieren we met een garantieverhoging van 5 naar 8 jaar! 

Vertrouwen winnen van jou
Wanneer je de garantietermijn op je producten verhoogt, schep je natuurlijk ook een bepaalde verwachting bij de klant. Vertrouwen winnen van jou als onze klant is heel belangrijk, zeker ook omdat de prijzen bij Veneta.com tot wel 40% goedkoper zijn vergeleken met andere specialisten. In dit geval hoef je geen twijfels te hebben over dat goedkoop misschien duurkoop is. Wij hebben namelijk ruim 45 jaar ervaring en hebben al die jaren garant gestaan voor het leveren van kwaliteit. Dit zal altijd zo blijven!

Wat houdt de garantie in?
Veneta.com biedt je nu een 8 jaar lange fabrieksgarantie aan op alle producten. Wij betalen de kosten, inclusief voorrijd- en/of verzendkosten als de klacht binnen de 8 jaar fabrieksgarantie valt. Zo kun je met een gerust hart je nieuwe raamdecoratie uitkiezen en er optimaal van genieten. Wij zijn er natuurlijk vol van overtuigd dat je heel lang plezier hebt van onze raambekleding. Bij problemen of klachten kun je ook altijd bij ons terecht, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 

Extra service Veneta.com
Naast de 8 jaar fabrieksgarantie, geven wij ook nog graag persoonlijk advies over onze raamdecoratie. Eén van onze adviseurs komt graag bij je thuis of helpt je telefonisch met het maken van de juiste keuze! Daarnaast leveren wij al onze raamdecoratie op maat. Geen standaardmaten die vervolgens nog ingekort moeten worden, maar producten speciaal voor jou gemaakt met altijd de juiste maat. Is het inmeten toch niet helemaal verlopen zoals gepland? Dan bieden wij je ook nog eens een gratis meetverzekering aan. Verkeerde maten? Een gratis nieuw product! Met Veneta.com gaat het nooit fout.


Back to top button