‘Robert Voorhorst zat in de vrouwenhandel’

Robert VoorhorstDe vermoorde kok Robert Voorhorst was betrokken bij vrouwenhandel, meldt De Stentor op basis van verscheidene bronnen. Hij zou onderdeel zijn geweest bij het prostitueren van illegale vrouwen.

De activiteiten van Voorhorst, die vorige week werd geliquideerd in de Akkerbergstraat in Stadshagen, dateren al vanaf de periode dat hij eigenaar was van café De Stoof in Zwolle.

Robert Voorhorst werd op woensdag 3 september voor zijn huis aan de Akkerbergstraat op koelbloedige wijze vermoord. De dader(s) schoten rond 6.15 uur ’s ochtend een machinegeweer op hem leeg. Voorhorst overleed later in het ziekenhuis.

Buurtbewoners konden niet geloven dat hun buurman was vermoord en spraken al snel dat er sprake moest zijn van een persoonsverwisseling. Zij kenden Voorhorst immers als een joviale man, altijd vriendelijk. Weinigen waren blijkbaar op de hoogte van de donkerste geheimen van de 48-jarige kok die bij hen in de buurt woonde.

Eerder deze week veegde de politie al het scenario van tafel dat er bij de de moord in Stadshagen sprake was van een ‘persoonsverwisseling’. Niets uit het onderzoek wees erop dat de schutter(s) de verkeerde te pakken hadden.

Back to top button