Ron Jans jaar langer bij PEC Zwolle

Ron Jans en PEC Zwolle hebben overeenstemming bereikt om nog een jaar met elkaar door te gaan.

De trainer/coach blijft zodoende ook in het seizoen 2016-2017 aan het roer van het eerste elftal staan. In de afgelopen jaargangen won de club in 2014 de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal en eindigde de Zwollenaren vorig seizoen op een historische zesde plaats in de Eredivisie.

Jans laat in een eerste reactie op de website van PEC Zwolle weten: ‘Het doet me goed dat we tot overeenstemming zijn gekomen de verbintenis te verlengen. Ik heb het hier namelijk vanaf het begin erg naar mijn zin. In het traject dat we hebben ingezet zit nog voldoende rek om spelers, staf en mijzelf verder te ontwikkelen. Het is ontzettend prettig om hier te werken. De club groeit en bloeit namelijk aan alle kanten. Niet alleen in de stad Zwolle, maar ook in de regio eromheen. Ik ben blij en sta te trappelen daar nog langer onderdeel van uit te mogen maken, want ik voel me hier enorm gewaardeerd. Denk bijvoorbeeld aan het mooie spandoek van de supporters, waar ik samen met mijn vader opstond.’

Back to top button