Ronald McDonald Huis in Zwolle krijgt ruim 60 mille

Het Ronald McDonald Huis in Zwolle heeft een bedrag van 63.040 euro gekregen van de zogenoemde Breakfastclub.

De 120 aanwezige leden van de Ronald McDonald Business Breakfastclub reikten tijdens het traditionele laatste ontbijt van het jaar het bedrag uit aan Lianne Booijink, Manager van het Huis Zwolle.

De leden van de Stuurgroep van de Breakfastclub hebben het afgelopen jaar liefst 63.040 euro bij elkaar gebracht. Booijink was blij met dit bedrag: ‘Met de opbrengst van 2018 hebben we de negen gastenkamers op kunnen knappen en een grotere schuur gebouwd voor de fietsen en gereedschappen; ook dit jaar zullen we dit prachtige bedrag weer op een goede manier weten te besteden! Fijn dat wij als ongesubsidieerde organisatie toch jaarlijks structureel zo’n mooi bedrag in ontvangst mogen nemen.
De stuurgroep maakte bij de overhandiging van de cheque van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat 2020 in het teken zal staan van het 10-jarig jubileum van de club. De overhandiging van deze gift is een mooie aftrap naar dat jaar. Het maartontbijt zal extra feestelijk van karakter zijn, omdat er dan 100 ontbijten achter de rug zijn.

Back to top button