Salty Seafood Bistro is geopend in Zwolle

Na maanden van voorbereiding openden Aysen Bilal en Nino Willems samen met hun team afgelopen vrijdag hun tweede restaurant in Zwolle: Salty Seafood Bistro. De zaak op de Grote Markt – tussen Blij en Febo – onderging de afgelopen maanden een grondige verbouwing.

Salty Seafood wil vis eten in Zwolle voor een groter publiek toegankelijk maken. “Daarom koken we in de bistro eenvoudige, maar smaakvolle gerechten voor een leuke prijs. Bijvoorbeeld een pasta met vis, een pannetje mosselen met friet of gebakken vis. Maar ook de gast die liever vegetarisch eet heeft volop keus.”

Familiebedrijf
Salty Seafood is een echt familiebedrijf. Naast Aysen en Nino werkt ook Kenan de broer van Aysen in de zaak en twee neven en een nichtje hebben er een bijbaan. “Maar ook de andere collega’s voelen als familie. We zijn een hechte vriendenclub met z’n allen. We willen met elkaar wat moois neerzetten voor onze gasten. De collega’s rouleren tussen Salty Seafood Bar en Bistro.”

Terras
De bistro heeft een ruim terras waar je heerlijk in de zon of in de schaduw zit. Op de begane grond is de open keuken met bar, op de eerste verdieping heeft de bistro 24 zitplaatsen, met prachtig uitzicht op de Grote Markt.

Zeven dagen per week geopend
De nieuwe zaak van Salty Seafood is zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur ’s ochtends voor koffie met wat lekkers. De gerechten op de kaart zijn de hele dag door te bestellen, zowel voor lunch als voor diner. Aangevuld met hapjes voor bij de borrel, een uitgebreide wijnkaart. Oesters ontbreken ook niet op de kaart.

Salty Seafood Bistro vind je op Grote Markt 14.

Back to top button