Samenwerking Jumbo Nagelmaeker en Cycloon

Cycloon Post & Fietskoeriers is een samenwerking aangegaan met Jumbo Nagelmaeker in de Zwolse wijk Stadshagen. Sinds april was er een pilot. Deze bleek succesvol en daarom worden de boodschappen van Jumbo Nagelmaeker nu per fiets in de wijk bezorgd.

Voordelen van de samenwerking zijn dat de boodschappen sneller worden bezorgd, ze emissievrij tot aan de voordeur worden gebracht én dat er in de wijk minder autoverkeer is. Het draagt bij aan het Zwolse beleid om fietsen in Zwolle veiliger, comfortabeler en sneller te maken. ‘Ook vinden veel consumenten een fitte fietskoerier aan de deur een leuke ervaring’, stelt Cycloon.

Cycloon heeft een kleine fietskoerierslocatie geopend bij Jumbo Nagelmaeker zodat andere winkeliers in het winkelcentrum binnenkort ook hun pakketten door de fietskoeriers van Cycloon kunnen laten bezorgen.

Toekomst
Cycloon heeft landelijke dekking, maar doet boodschappenbezorging op dit moment nog enkel in Zwolle. Er komen inmiddels meerdere aanvragen binnen van andere supermarkten. Deze worden per aanvraag beoordeeld. Er is ook een maximale belastbaarheid, zowel qua gewicht als grootte, wat Cycloon kan meenemen op een fiets. Op dit moment worden er ontwikkelingen doorgevoerd om nog meer mee te kunnen nemen.

Back to top button